Een eenvoudige handleiding om een Google-account te maken zonder Gmail te gebruiken

f:id:Samersandy75:20201111223715j:plain

Google is een account waarmee u zich kunt aanmelden bij een verscheidenheid aan services en apps die alleen toegankelijk zijn als u dit specifieke account heeft. Het maakt niet uit hoe lang u dit account afhandelt, op een bepaald moment moet u een expert benaderen om meer te weten te komen over verschillende aspecten ervan. Laten we eerst wat licht werpen op de meest voorkomende vraag van gebruikers over het maken van hetzelfde account zonder Gmail te gebruiken. Als u zich ook zorgen maakt over een of andere vraag met betrekking tot dit account, kunt u op een onmiddellijke en onmiddellijke manier een gesprek voeren met de technici van het Google Service Center.

De stappen om het hierboven gecatalogiseerde account zonder Gmail te maken, worden hieronder vermeld: -

  1. De allereerste stap die u moet nemen, is naar de aanmelding navigeren zonder de Gmail-website in uw webbrowser.
  2. Zorg ervoor dat u het formulier invult dat alle persoonlijke gegevens bevat, inclusief CAPTCHA en wachtwoord.
  3. U moet controleren of u een mens bent en geen geautomatiseerde machine voordat u naar de volgende stap gaat.
  4. Tegelijkertijd dient u akkoord te gaan met alle voorwaarden die op het scherm worden weergegeven.
  5. Vergeet niet op het verzendpictogram te klikken nadat u alle wijzigingen in het formulier hebt aangebracht om het op te slaan.

Dit zijn de instructies die moeten worden gevolgd, zodat een persoon hetzelfde account kan maken zonder Gmail gemakkelijk te gebruiken. Als u meer uitwerking wilt hebben over enige bezorgdheid over uw account, kunt u het Google Nummer benaderen volgens uw voorkeur. Hier is onze staf van deskundige technici goed voorbereid om met allerlei problemen in verband met uw account om te gaan, aangezien ze jarenlange expertise hebben in het afhandelen van grote of kleine fouten als een professional. het is raadzaam om niet uit te stellen als het probleem ernstig is, omdat dit kan leiden tot permanente schade aan het account.