Bewerk Google-foto's op uw apparaat in een paar stappen

f:id:Samersandy75:20200110140118j:plain

Als u de stappen wilt weten om uw Google-foto's te wijzigen, moet u zich ontspannen voelen, omdat u zeker op de juiste plaats bent. Zoals hier in deze blog, gaan we u begeleiden bij het bewerken van de Google-foto's op uw apparaat. Lees daarom de blog aandachtig en volg de stappen een voor een voor de juiste gids.

De stappen voor het bewerken van de Google-foto's op uw apparaat worden hieronder beschreven. Volg deze gewoon en neem in geval van verwarring voert u Google Contact uit voor hulp

  • U moet eerst naar photos.google.com gaan en daar moet u de foto selecteren die u wilt bewerken of waarin u de wijzigingen wilt aanbrengen.
  • Daar selecteert u de bewerkingsopties en gaat u naar de volgende optie.
  • U moet vervolgens de foto van uw keuze kiezen en vervolgens de foto slepen en deze uiteindelijk bewerken.
  • Vervolgens moet u de verschillende bewerkingsopties selecteren voor het filteren van foto's; u moet naar ‘fotofilters’ gaan.
  • Pas nu gewoon de fotofiltering toe en voor het aanpassen moet u de schuifregelaar gebruiken die u onder het filter kunt vinden.
  • Als u wat kleur- of lichteffecten moet gebruiken, moet u de meer opties in de bewerkingsoptie selecteren, ga daar gewoon naartoe en breng de wijzigingen aan.
  • Je kunt ook de rotatieoptie gebruiken om de foto te roteren, of je kunt hem bijsnijden door gewoon op ‘bijsnijden en roteren’ te klikken; optie.
  • Ten slotte moet u naar de optie 'gereed' gaan en bent u klaar met het proces.

We hopen dat deze blog je helpt bij het oplossen van de problemen met het bewerken van de Google-foto's op je apparaat, maar als je nog steeds problemen ondervindt, moet je onze website bezoeken en daar naar gerelateerde blogs zoeken. U kunt ook contact opnemen met Google 0800 Nummer. En maak je geen zorgen over degenen die niet op hun gemak zijn in bellen omdat je direct live met ons kunt chatten, dus kies op basis van jouw gemak. Dus waar ben je naar op zoek; bereik ons ​​zo snel mogelijk voor de absolute oplossing.