Hoe Het Google Wachtwoord Te Herstellen?

f:id:Samersandy75:20200428165941j:plain

Google is een algemeen erkende zoekmachine. Het dooft uw dorst naar online informatie. Het is een onvermijdelijk onderdeel van ons leven geworden. Het is uitgerust met de allernieuwste functies die zelfs nuttig zijn voor grote ondernemingen. Het biedt geavanceerde internetanalysetools, hardware en software en andere aan het besturingssysteem gerelateerde services. Google biedt een betrouwbare gids over het gebruik van verschillende soorten apps op één geïntegreerd platform. Gebruikers ondervinden vaak problemen bij het verkrijgen van toegang tot een account of vergelijkbare inlogproblemen.

Hier zullen we, met de technische hulp van Google Wachtwoord Herstellen, proberen een gemeenschappelijke oplossing te bieden om inlogfouten te voorkomen door het verloren wachtwoord opnieuw in te stellen. Omdat de laatste een cruciale rol speelt bij het waarborgen van de algehele privacy-instellingen van het account. De stappen om hetzelfde te herstellen kunnen worden geïdentificeerd als:

  1. Ga eerst naar Google.com of vergeet de wachtwoordwebsite. Dit is de officiële Google-accountherstelpagina en kan ook worden gebruikt om weer toegang te krijgen tot het gehackte account.
  2. Om het proces voor het opnieuw instellen van het wachtwoord te hervatten, gaat u verder door de optie Ik weet mijn wachtwoord niet te selecteren en tikt u op Doorgaan.
  3. Om uw identiteit als de daadwerkelijke eigenaar van het account te verifiëren. Ga verder door het laatste wachtwoord in te voeren dat u zich herinnert. Zo niet, tik dan op Ik weet het niet.
  4. Selecteer vervolgens de herstelmodus van uw verificatiecode. U kunt het e-mailadres of telefoonnummer instellen als verificatieoptie.
  5. Als u geen van de bovenstaande herstelopties heeft, moet u een afzonderlijke enquête invullen om uw identiteit te verifiëren.
  6. Hiervoor moet u mogelijk informatie invullen met betrekking tot uw accountgebruik, inclusief de geschatte datum van het aanmaken van een account en een deel van de informatie over de ontvangen e-mail.
  7. Ga verder door de herstelcode in te voeren die is ontvangen via het geselecteerde medium. Voor de telefoon mag u een sms of geautomatiseerd gesprek verwachten.
  8. Log in het geval van e-mail in op het herstel-e-mailadres en klik op de link om de code te vinden.
  9. Maak tot slot een sterk en uniek wachtwoord. Het moet gescheiden zijn dat u niet gebruikt voor andere Google-accounts.

Daarom kunt u, naast de bovenstaande stappen voor probleemoplossing, contact opnemen met Goohle helpdesk bellen die 24 uur per dag beschikbaar is voor verdere hulp. De gecertificeerde professionals bieden u in een mum van tijd de effectieve oplossingen. Dus aarzel niet, het team zal ervoor zorgen dat u in de toekomst ook niet met een vergelijkbare situatie wordt geconfronteerd.

 

Hoe beheerde geautoriseerde apps op Google?